8.10.07

Koulu on tai ei ole?

Viime perjantaina oikein näin vaivaa ja otin vuosilomaa keskittyäkseni vapaastivalittaviin opintoihini, joita piti olla koko päivä. No aamulla vääntäydyin kilon kappaleina meidän sosiaalialan yksikköön... anteeksi, toimipisteeseen. Siellä olin kaikessa rauhassa näpertämässä kahvin kanssa Facebookia (joka muuten on paras keksintö sitten pyörän!) ja satun katsomaan sähköpostiani samalla....

Eikös siellä ole ilmoitus, että koko päivä on peruttu kun opettaja on sairas. Viesti oli tullut meille saman päivän aamuna sähköpostiin klo 6:50 joten sen saamisen kanssa oli vähän niin ja näin. Eli siis muutamahan meitä sitten pyri siellä koululla ja koki suurta turhautumista. Voi kun olisi tiennyt, että saa nukkua!! *itkupotkuraivari*

Opettajaa ymmärrän ihan täysin, raukka parka oli viimeiseen asti odottanut toipuvansa ja levännyt ja vielä kipeänäkin aamusta noussut laittamaan koko luentomateriaalin jne. meidän sähköiseen opiskeluympäristöön. Voi sitä pientä. Mutta silti - olisin voinut olla kotona vällyjen välissä!!!

No siitä sitten kun tokenin ja kävin siskon kanssa lounaalla, niin tajusin, että siis minullehan oli siunaantunut ylimääräinen vapaa !!! *sambaa* *tico tico* Koska olin luvannut itselleni työskennellä työoppimisraporttini ja projektiraporttini kanssa vasta lauantaina / sunnuntaina, oli sen pariin liian aikaisin lähteminen mahdotonta. Olihan asiasta sovittu ja mielestäni tässä pitää pitää yhdet puheet!!

Siispä päästin itseni karkaamaan baariin. Olipa ihanaa olla vuosilomapäivänä keskellä kirkasta päivää baarissa ihanassa omassa rauhassa. Hih. Otin sitten pitkän kaavan mukaan ja siihen sisältyi ystäviä ja karaokea ja kaikkea. Olipas kivaa!! Hip hip!

Ei kommentteja: