21.4.06

Elämäni nuotit

Kaikkea sitä ihminen oppii, kun menee, tulee ja tössöttää. Eilen opin, että Egyptin mytologiassa ollut Horus olikin haukka, eikä siis suinkaan leijona, eikä kotka *hmph*. Opin piirtämään ensimmäisen hieroglyfini ja silti tulimme pubivisassa vasta toiseksi.... kirottua!

Lisäksi opin, että ainoa suomalainen kirjailija josta tiedän yhtään mitään (pakollisen kouluesitelmän vuoksi, en vapaaehtoisesti) elikkäs Pentti Saarikoski olikin isäni keskikaljakuppilakavereita Sibelius Akatemian ajoilta.... no on siinäkin! Ettei seljällensä tippus!

Ja sitten vielä se, että musiikkiteosten (nuotit ym.) hakujen kanssa olen lähinnä kaaverannut kaupunginkirjasto Metson kanssa, mutta tänään aukeni kokonaan uusi ura silläkin saralla. My dear friend Google ohjasi minut kinkkisen haun (The Platters: Twilight time) kanssa mm. New Yorkin kaupunginkirjastoon.... Duke Ellingtonin säätiön skannattujen nuottien tietokantaan ja ympäri maailmaa.... wau! Ongelma on edelleen olemassa, eli siis etsimäni intron nuottia ei nyt vieläkään löytynyt, mutta täytyypä joskus oikein hukuttautua aiheeseen!!! Once more, with feeeeeling: WAU!

Ihmettelemme ensi viikolla lisää - näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

*hih*

Ei kommentteja: