22.9.07

Miten on ihmiset erilaisia

Olen taas koulussa ja oi miten kiihkeitä ryhmädynaamisia asioita saikaan aikaan se, että meidän ryhmään tällättiin kylkeen toinen ryhmä, jossa on ihan vieraita ihmisiä!! Oli riemastuttavaa seurata miten se vaikutti hyvässä ja pahassa. Kaikkihan tietysti alkaa sitä kun mennään istumaan ja mihin ja kenen viereen. Ensin olin hakemassa paikkaa oven vierestä praktisista syistä, mutta kun kaikki muut omasta ryhmästäni olivat toisella puolen luokkaa, niin paikan vaihto oli tehtävä heti paikalla! Yleensä naureskelen ihmisille, jotka vaativat päästä kaverin viereen.

Tähän vahvaan ryhmäytymiseen varmaan vaikutti se, että oltiin pitkästä aikaa taas kesätauon jälkeen yhdessä ihmisten kanssa, joita oli ollut oikein ikävä. Osa oli sitä, että meistä vaan on tullut todella hyviä opiskelutovereita, joidenkin kanssa jopa ystäviä. Sen huomasi kun pari päivää ennen tänne koululle tuloa oikein piti pidellä itseään, ettei soita joillekin heistä etukäteen. Toisten kohdalla honeymoon on todellakin ohi ja vuoden aikana toistuneet asiat taas saavat raivon valtaan.

Ihanaa kuitenkin olla täällä taas, vaikka olenkin aivan ampumispisteessä ensimmäisen (siis ELÄMÄNI ensimmäisen) kokonaisen päivän ruotsin kielen opiskelun jälkeen. En halua nähdä yhtään partisiipin perfektiä enää tänä iltana *yök*

Palataan taas, kommentoin palkankorotuksia ensi viikolla... sopimus kun kuulemma on tullut sillä aikaa kun olemme viruneet täällä.

PS. Opiston digiaika ei ole vielä huoneissa alkanut, joten menen tappelemaan aulan ainoan telkkarin kaukosäätimestä.

Ei kommentteja: