27.2.09

3 viikkoa matkaan

Minä tässä ihan pysähdyin miettimään, että koska olen ollut reissussa maailmalla niin, ettei se ole ollut joko työhön tai luottamustehtävään liittyvää. Johan on aikaa. Olin about 13-14 ja olimme Alpeilla laskettelemassa. En tiedä onko se surullista vai ei?

Nyt on 3 viikkoa matkaan ja huomaan seuraavani Romanian säätilaa haukankatseella. Siellä oli tämän aamun meteorologin mukaan 10 astetta lämmintä! Toivottavasti lämpiää sellaisen reippaat 5 - 8 astetta. Kovasti sen enempää ei kaupunkilomalla tarvitse. Silloin olis kiva kävellä pitkin ja poikin ja silmitellä kaikkea.

Silmittelystä ja ihmetyksestä puheenollen, näin oppositiopuolueen jäsenenä on ollut kovin kiireinen viikko seurata miten maata ajetaan päin mäntymetsää. Eläkeasia on saanut surkuhupaisia piirteitä ja nyt sitten huudetaan puolesta ja vastaan. Olisi hyvä, jos ihmiset joita asia ei koske pitäisivät suunsa kiinni. Olisi hyvä jos ne, jotka eivät tunne asiaa, pitäisivät suunsa kiinni. Olisi hyvä jos... no tota, you get the picture! : )

Viikonlopppuna alkaa jo maaliskuu. Sitten on enää kaksi kuukautta ja on se kuukausi kun on kesä. Ihanaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jo se on aikakin sitten sun päästä ihan oikealle lomamatkalle ilman mitään ikäviä edustuksellisia velvotteita. Ei sillä, mukaviahan nekin reissut noin yleisesti ottaen on, mutta silti...
Ihan vaan vähän oon innoissani ja iloissani (lue: Lähestulkoon sambaan täällä) teidän tulevasta retkestä. Voi valtava. Onpa kiva olla aidosti iloinen ystävien puolesta :)

Piri kirjoitti...

Niin on... tyyppi on menossa Metalliin hommiin!!!! *sambaa mukana*

Veera kirjoitti...

Herranjumalamitäsinnepitääottaamukaan! Minkälaisella takilla matkustetaan kevätmatkalle Bucharestiin? Ja ei nyt ainakaan talvisaappailla voi lähteä!