19.9.10

Kesä ohi, elämä edessä??

Jo on aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjoittelin. Tuli käytyä Ameriikoissa, Irlannissa ja vietettyä kesälomaa ja kaikkea. Niistä lyhyesti.

Ameriikan matka suuntautui Kansas Cityyn, jossa oli aikaerosta huolimatta osallistuttava yötäpäivää konferenssiin. Mielenkiintoista oli ja taas tuli huomattua miten edellä asioissa ollaan Euroopan puolella, kun on ihmisillä joku tolkku ja voivat keskustella keskenään ja vertailla asioita. Ei vainen, tuo kyseinen konferenssi sisälsi kyllä edistyksellisiä ihmisiä, noin keskimäärin vertailtuna.

Siellä tuli tavattua myös meillä Tampereella pari vuotta sitten vuoden harjoittelijana ollut Nate, ja siinä konkretisoitui miten pieni se maailma sittenkin on, kun on ihmisiä kasvokkain. Jos ottaisikin aina kohtaamiset henkilötasolla, eikä sotkisi maailmanpolitiikkaan. Jos ne valtaapitävätkin juttelisivat niin - olisi paljon mukavampaa kaikilla.

Irlannissa olin raskaana olevan kollegan kanssa työmatkalla, ja se olikin mukavaa. Aina joku piti huolen siitä että taas syödään... *heh* Irlanti oli kaunis ja aika lailla semmoinen kun kuvittelinkin. Hyvät junat muuten, jos joku meinaa siellä maata katsella (en laittanut tähän että kierrellä, koska maan rautatieverkoston muoto ei sellaista ympyränmuotoista matkailua salli).

Näiden parin reissun ja hyvin vietetyn loman ansiosta tuli painoprojektissa pari kiloa takapakkia, mutta sain ne jo elokuun puolella pois, eli elämä jatkuu sen suhteen. : ) Me still love Atkins, long time.

Ei kommentteja: