27.2.12

Maailmalle ulos vai ei... siinäpä pulmat

Kutkuttaisi vuosi maailmalla lähetettynä työntekijänä - vaan en ossoo sannoo, notta mitähän tuo pitäisi sisällään? Täytyy selvittää. Tuntuu vaikealta ajatukselta, mutta sillä pääsisi toviksi eroon joistakin asioista, josko joutuisi eroon toisista. Hiinä ja hiinä.

Liukurikin kutkuttaisi... sellainen iso, metrin halkaisijaltaan. Hiihtoloma (ensimmäinen muutoin ikuna, 3 pv kaikkiaan) voisi muuttua odottele-hetki-vielä-käsi-paketissa-Acutassa-lomaksi. Katsotaan, torstaille on varattu aikaa mäenlaskuun. Luulen raportoivani siitä (jos en joudu käyttämään sellaista Steven Hawking-laitetta tekstin tuottamiseen).

Liittovaalit puskevat päälle. Annoin yhden hyvän vaalimainosidean toiselle ehdokkaalle - damn! Pitäisi olla vaan tyly ja itsekäs. En osaa. Huono poliitikko siis, mutta kun järjestössä jos meinaa vaikuttaa valtakunnan tason sopimuksiin ja muihin "jonninjoutaviin papereihin" (suora sitaatti ehdokastoverilta) niin olisihan sinne päästävä.

Meidän vaalipiirissä ei tullut persu-ehdokkaita. Onneksi. Nyt on vain vedettävä vasemmasta vasemmalta ohi. : )

Numero muuten on 14 - äänestä JHL:läinen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä blogi on loistava. On usein kaikki tarvittavat tiedot on ehdotuksia sormiani. Kiitos ja ylläpitää ajan Superior työtä!