18.4.06

Ihku pääsiäislenssu

Jaahas.... pääsiäisenä perheeni välityksellä olen ilmeisesti hankkinut (*istuu kuumemittari kainalossa*) mukavan kevätlenssun... jota ei siis pidä sekoittaa lintuinfluenssaan, jota minulla ei ole vielä havaittu, vaikka tiputanssia olenkin tanssinut, ja ollut kiiltävän perään kuin harakka, munien päällä olen maannut ja joskus tunnen itseni pöllöksi - joinakin aamuina raakun kuin varis ja kun kevätmahlat liikahtaa niin kujertelen kuin teeri. Äimänkäkenäkin on heiluttu, peiliin kun katson niin näkyy huuhkaja ja hiukset on kuin petolinnun perse ja aina talvella tekee mieli etelään......

Väliaikatiedote: Kuumetta /lämpöä 37,5 joten pitäisi varmaan mennä tartuttamasta tästä. Tai jotain. Ei jaksaisi kotonakaan maata. Töissä (vaihteeksi) kaikki päin helvettiä, elikkäs serveri hajalla, ja kotikansioon ei pääse, eikä siis ainoaankaan tiedostoon käsiksi ja sitten vielä puhelimetkin tekivät tenät (epäilemättä, koska kaikki koittivat heti soittaa atk-tukeen samanaikaisesti kysyäkseen mitä tapahtui) joten olemme TOTALLY USELESS.

*huoh* Että tällanen tapaus tällä kertaa
(eläköön Pulttibois-putki pääsiäisenä)

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Etelään kun mielesi halajaa, niin ei kun hyppäät pendoliinoon niin reilussa tunnissa olet kanssani terassilla! Ei se kas sen kummempaa ole. Hiphei, vaan on se kivaa, että tulee kevät, joskin myös flunssat sen mukana.

Katri Söder kirjoitti...

TOivottavasti sait nukuttua flunssan pois ja olet taas intoa täynnä menossa kohti uusia seikkailuja!