9.5.06

Arki kolahti silmäkulmaan *auh*

Ja taas ollaan töissä... vapaa meni poskiontelontulehduksen kanssa riemastellessa. *myyh* Antibioottia kitusiin ja siinä meni kaikki terassikelit hukkaan. Voi olla että siinä oli kesän ainoat lämpimät... no toivotaan ettei kuitenkaan!

No onneksi lauantaina sai sentään häitä tanssia (tai siis en tanssinut, mutta you know the saying) kun ystävät ja pubivisatoverit vihittiin. Onnea, Marko ja Jaana! Kommelluksitta ei tietenkään selvitty, mutta mitä muuta voi odottaa, jos bestman on Veltto Virtanen. Sormuksiahan ei siis tietenkään kirkossa ollut... ja suoraan sanoen bestmanin kahvipaikkapuheessa olisi saanut olla suomenkielinen tekstitys, kun muuten se seurasi kovasti tajunnanvirtaa.

Hauskaa kuitenkin oli kun loppuillasta jahdattiin morsiusparia viralisten jatkojen jälkeen jatkojen jatkoilla. Muistikuvat hataroituvat mitä pidemmäs edetään, mutta onneksi Visa-kortin seuranta kertoo missä on tullut seikkailtua. *hih* Vanhoja tuttuja (tai siis pitkäaikaisia, ei tietenkään vanhoja vanhoja) tuli nähtyä ja sunnuntaina sitten varovasti silmiä raotettuaan toivotettua koko konkkaronkka allimpaan helvettiin.

Harvemmin tulee noin perusteellisesti juotua - mutta kun se sattuu, ainakin toivoo syyn olevan hyvä. Nyt se oli!! Kärsimisen väärtti, sanon minä.

1 kommentti:

Veera kirjoitti...

Joskus on oikein hyvä ottaa kunnon riemastushumalat - virkistää mieltä (heti krapulan jälkeisenä päivänä ainakin) ja silleen. Ja toisaalta toisinaan on hyvä valkaista nenäänsäkin. Katsotaan, kuinka kauan tämä tällä kertaa kestää... Ainakin perjantaiksi on kai jo joitain suunnitelmia. Toivotonta.