8.6.06

Haisee Jorma Kääriäiselle....

Tuo otsikko vaatii selityksen. Siis vietin juuri kolme päivää SAK:n edustajakokouksessa, ja kun se pidetään vain viiden vuoden välein, niin viinaa oli sitten säästössä niin ettei se lopu. Eikä se loppunut. No sitten tiistai-iltana (joka siis nyttemmin lööpeistäkin huomattiin) oli illanvietto, jossa esiintyi Jorma Kääriäinen ja Agents... ja sen illan jälkeen hotellihuoneemme haisi aivan iskelmämusiikille *yöh*

Tulin eilen kotiin sitten viiden jälkeen ja nukuin ensin parin-kolmen tunnin tirsat ja sitten 10 tunnin yöunet ja olen vieläkin kun nukkuneen rukous. Vähän on sellanen olo kun olis jonkun muun ay-aktiivin kanssa vaihtunut erinäisiä ruumiinosia, koska ei tämä roppa liiku ollenkaan niinkuin minun vastaava... Tällaisina päivinä huomaa että maailmassa vaan on niin hemmetisti portaita.

Pääsimpähän Osku Pajamäellekin sanomaan, että "tiiätkö kuinka kiva on noin niinkun nuorena pyöriä noissa järjestökuvioissa kun alotit nyt tämän keskustelun?". Nyt sitten älköön kukaan sanoko että olen muka Oskun kanssa eri mieltä kaikesta. Olisinhan minäkin huolinut asuntolainan joka maksaa itse itsensä takaisin ja tuhannet muut edut jotka ehditään sitten kyllä torpedoimaan ennen kuin minä pääsen siihen ikään että niistä saisin nauttia. NO JOKATAPAUKSESSA.... Osku sanoi, ettei ollut ajatellut tätä näkökulmaa ja kehoitti pysymään rauhallisena.

Me pysyimme jäätävän rauhallisina.

No, luojan kiitos se on vaan viiden vuoden välein. *röyh*

Ei kommentteja: