19.6.06

Prahalla saa ja hevosella pääsee!

Viime yönä palattu Prahasta ja nukuttukin ihan kaikki kolme tuntia. Eihän se muuten mitään, mutta kun edellinenkin yö jäi vähän vähälle *haukotus* Enpä ole ennen seminaarin puhujan tukkaa pidellyt, kun hän oksentaa hotellihuoneessa aamuyöllä. No, kerta se ensimmäinenkin.

Halpaa oli, ruoka loistavaa (allergikon taivas!!) ja se koostui lähinnä lihasta ja perunasta ja lihasta ja perunasta ja lihasta ja perunasta.... you get my point! Olutta sai läheisen huoltoaseman (?)baarista ja se maksoi ihan 40 senttiä puoli litraa. Eihän sitä muuten olisi juotukaan, mutta kun oli niin kuuma. Tai jotain....

Niin, ja sitten kun kotiin pääsin, oli kynnyksellä kirje odottamassa.... tulin valituksi kouluun, joten sitten vapaa-ajan ongelmia ei ole vuoteen pariin. Täytyy ottaa tästä kesästä siis kaikki irti, koska ensi kesän tilannetta ei tiedä. Vaikka sitä olisi jotakin projektia tai opinnäytetyötä tekemässä. Hih. Ihan jännittää aikuista ihmistä. Kumma tunne - mutta ihana.

Vielä tämä ja ensi viikko, ja sitten lomaa viisi viikkoa. Kirmaan jo henkisesti etukäteen!

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Jee! Aikaspaljon hienoa, että ihminen saa palata koulun penkille :)
Ja erityisen hyvää lomaa, minä saan omani vasta elokuussa, kun ei millään ennen sitä ehdi. Kuulumiin!

Anu kirjoitti...

Välillä tuntuu, että elämä on yhtä suurta koulua eikä jaksaisi istua enää päivääkään yliopistolla, kun on niin kiire elää.

Ei kun siis joo, tutkintoon tähtäävä opiskelu on oikeasti hienoa. Onneksi olkoon opiskelupaikasta! Pitäisi oikeasti muistaa olla onnellinen mahdollisuudesta saada maksutonta opetusta ja pitää mielessä, että "saavutetuista eduista" ei tingitä.