22.3.07

Kurssia pukkaa

Pitkästä aikaa luottamusmieskurssilla Karjaalla Raseborg-opistolla. Koitin muistaa bussissa istuessani, että koska olen ollut täällä viimeksi. Taitaa olla 3-4 vuotta. Uusia rakennuksia oli noussut matkalle ja pääkaupunkiseutu kehittyy... katselin kuin turisti bussin ikkunasta lähes koko matkan. Onpa virkustävää pitkästä aikaa.

Opistollakin oli moni asia toisin. Matkalaskut tehdään tänne opistolle nykyään. Kuinka kätevää! Pieni asia, mutta helpottaa kovasti. Kurssisihteeri voi heti kysellä että "mitä mitä mitä... ". Hän kertoi jopa etukäteen milloin rahat ovat tilillä. Aikaisemmin niitä sai odottaa kunnes oli viimeisetkin kauraryynit syöty!! Liittomme kehittyy!! *sambaa*

Negatiivisina asioina mainittakoon, että olemme ainoa kurssi talossa ja siten alakerran baari ei ole auki tänään ja itse asiassa aulabaarikin meni jo 1,5 tuntia sitten kiinni. Pyh! Sen kerran kun on kurssi jossa ei ole itse opettamassa mitään eikä mitään tentittävää ole tämän jälkeen niin olisi voinut maltillisesti ilakoida illalla. No ei sitten!

Täysin amatööri en ole, eli eväitä on mukana muutama tölkki olutta ja pikkupullo punkkua. Niillä sitä saa itsensä uneen nin ettei huomisesta tiedä!

Ei kommentteja: