14.3.07

Ääni on annettu

Tein kuivaharjoittelua ensin viime viikon puolella, kun piti samalla äänestää kun palautan kurssikirjan pääkirjasto Metsoon. Kuitenkin pasmat menivät sen verran sekaisin nähtyäni tutun kirjaston portailla, että koko toimitus unohtui. Heh. Attention span of a butterfly?

No sitten eilen sain itseni raahattua postiin äänestämään. Onneksi tällä kertaa tarkistin onko pääposti äänestyspaikka. Viimeksi en tarkistanut ja menin lappu kourassa ja eihän siellä mitään äänestystä ollut. Ei ollut tälläkään kertaa, eli kurvasin lähipostiin! Ääni on annettu ja nyt siis olen voitavani tehnyt tämän maan tulevaisuuden eteen. Voi kun muutkin tajuaisivat, kuinka tärkeää äänestäminen on!

Eilen hykertelin katsoessani Ajankohtaista Kakkosta, jossa haastateltiin Aira Samulinia. Teräsmummo on läpeensä umpikokoomuslainen ja hieman nikotteli kun häntä pyydettiin arvostelemaan sitä, että vain Heinäluoma tanssi "Tassii pääministerin kanssa" -ohjelmassa. Hän mutisi jotain siitä, että lähetys katkaistiin niin, ettei siitä ihan varmasti selvinnyt tanssiko Katainen. Toimittaja sitten tyrkkäsi jauhot kurkkuun toteamalla, että hänellä on varma tieto ettei Katainen suostunut tanssiin. Siinä Aira sitten tuhahti vain, että "saa mieskin sanoa EI".... *hih* taisi hatuttaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blegeissa ei juurikaan kannata kirjoitella retorisista asioista, mutta onko sana "tavallaan" kirjoitettuna vähemmän ärsyttävä kuin lausuttuna?

Piri kirjoitti...

Ei ole. Oli muuten kiva nähdä pitkästä aikaa!! :)