30.10.07

Megasankaruutta

Viime perjantaina minusta jostain kumman syystä tuntui siltä, että kirjoittaminen ei ehkä olisi mahdotonta... olipa kummallinen kutina. Siitä rohkaistuna käytin koko viikonlopun ahkeraakin ahkerampaan kirjoittamiseen. Sain aikaiseksi työoppimisraportin, projektiraportin, opinnäytetyön tutkimus- ja kehityssuunnitelman sekä kyselykaavakkeen luonnoksen jotta saan projektin käyntiin. Olin siis ihan hervottoman tehokas ja en itsekään oikein sitä käsitä, miten tämän kaiken sain aikaiseksi.

Katselin sitä tekstin määrää maanantaina kun laitoin niitä palautellen opettajille. Tuoko määrä asiaa tuli minusta tuli pihalle... ja vielä jotenkin järjellisesti. Ei se helppoa ollut kuitenkaan, koska olin "kypsytellyt" tätä ainakin kesästä saakka. Vannoin itselleni, että ennenkuin on lumi maassa........ ja pidin lupaukseni.

No, ei pidä ylpistymän ihmisen, koska perjantaiksi pitää jo valmistella artikkeliesittelyä in English aiheesta vapaahtoiset työmarkkinoilla, näkökulmana työsopimukselliset asiat ja vapaaehtoistyöntekijän asema.... BLAH!

Ei kommentteja: