26.11.07

Sähellyksen Saturday

Nyt meni taas oikein tyylipuhtaasti perseelleen piirin valinnat lauantain koko päivän maratoonikokouksessa. Eräs entinen kunnallistoimikuntalainen oli jostain jumalan syystä päätellyt itse pienessä päässään, että ilman häntä istuvana tietysti täysin toimintakyvytön kunnallistoimikunta ei olisi varautunut piriin puheenjohtajistoon esittämään vpj:tä, jos ehdokkaamme ei tulisikaan valittua pj:ksi.

Kuitenkin (luonnollisesti, perkele) olimme nimenomaisesti katsoneet, että miten saamme maksimoitua nuorten ja naisten saamat paikat ja olimme oikein ylpeitä siitä, että minua vpj:ksi ehdottamalla saimme myös toisen fiksun nuoren naisen mahtumaan piirihallitukseen. Väistyvä vpj piti oikein hyvän puheen siitä, miten kun hän ei ole enää käytettävissä piirin vpj:ksi niin että "älkää tuomitko sitä toista saman sukunimen omaavaa kun nimen näätte myöhemmin kokouksessa, hän ei ole lapseni..." tyyppisesti. No vähän kulmakarvoja kohottui, kun koskaan ei esitystä sitten tullutkaan kyseisen henkilön osalta. Tämän käänteen vuoksi kun hän ei nyt sitten mahtunutkaan koko hallitukseen!

No uusi vpj 2008-2009 sitten valittiin (ja se en ole minä) ja olimme hieman äimän käkenä, koska voittanut ehdokas ei ollut paikalla. Tämä siksi, että hän itse luuli ettei häntä tarvittukaan, kun ei oltu palattu asiaan, kuten oli luvattu siinä tapauksessa että häntä tarvitaan. Hän ei siis ilmaantunut, kun oli siinä uskossa, että oli ehdokas muualta... niinkuin olikin!!!! Kesken kokouksen sain sitten tekstaria, että sorisorisori, hän ei tiennyt minun olevan ehdokkaana vaan että hänelle oli soitettu edellisenä iltana ( ! ! ! ) ja kyselty alustavasti halukkuutta, koska kyseinen koko sählingin masinoinut valopää oli siinä käsityksessä, että ketään ei ole ehdottaa. Ei kuitenkaan ollut kysynyt esim. kunnallisjärjestön puheenjohtajalta, joka oli taas aivan äimänä kun tämä sattui ja luonnollisesti koki pienen arvovaltatappion kun hänen viemänsä ehdotuksen piti tietysti olla koko kunnallistoimikunnan. Noloa siis kaikenkaikkiaan valitulle, ei-valitulle, esittäjille ja kokousedustajille. Marvelous!!

Un-fucking-believable. Motivaatio tähän amatöörimäiseen sähellykseen ja muutenkin koko hapatukseen alkaa olla mennyt. Pitäisiköhän sitä kieltäytyä tänään tehtävistä valinnoista kokonaan. Pitäkööt tunkkinsa!

1 kommentti:

Sohvi kirjoitti...

Luinpa vasta nyt tämän avautumisen, ja kirjaimellisesti repesin. Piiri vois alkaa rahoittaa vaalitaistelujaan esittämällä työväenteatterissa huonoa poliittista satiiria, koska mihinkään muuhun kyseisellä kokouksella ja sitä edeltäneellä toiminnalla ei olisi rahkeet riittäneet. :P