27.11.08

ei mitään ja kaikkea yhtäaikaa

Joulu on ihan kohta, ja se on sekä mukavaa että ihan kamalaa. Yhtään lahjaa en ole ostanut, eikä niitä nyt aikuiset oikein kaipaakaan. Joillekin kuitenkin on ihan kiva ostaa sellainen "thought about you"-juttu... sellainen, josta tulee lähinnä hyvä mieli. EN kuitenkaan viitsisi kilon paloinakaan lähteä sinne kaupoille - siellä on huutavia kuumiin haalareihin puettuja pentuja joka nurkassa. Sitten siellä on kamalat jonot, ja jos jollakulla ei ollut vielä tukalaa... niin soitetaan toki Richard Claydermannia niiden korvat täyteen. Aaaaarrrrgghhh!!!

Sitten sitä kaverijuttua taasen, kun huomaa oikein jaksavansa ja olevansa oikein kiinnostunut niitten asioista... siis sillai oikeesti että ihan on. Sinin synttäreitä täytyy mennä juhlimaan ennen joulua eli pääsee taas reissuun. Niin ja sen kanssa voi kanssa lähteä ystävänpäivänä DAY-risteilylle. Miksei vois!!! *sambaa* *ticotico* Pääseepähän tarkistamaan Baltic Princessin (vaikka Tallink onkin ihan syvältä *buuuuuuu*)!!

Kaikkea muutakin olisi, mutta ei nyt kaikkea kerralla... halkeatte jos tulee makeaa mahan täydeltä! *hih*

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan niin hienoa, kun kerrankin saa ihan silleen aidosti ja oikeesti (sitten 80-luvun) juhlia synttäreitään ja vielä mahdollisimman hyvässä seurassa :) Se meidän yhteinen risteileminen pitkin itämerta vähän huolettaa... Viimeksi taisi mennä osa risteilystä punaisen fleecen metsästyksessä ja vähintäänkin puolet hysteerisesti kikatellessa. Täytynee reenata kylki"lihakset" kuntoon, leukaperistä puhumattakaan...