3.11.08

Mökkihöperön pöperöt

Oltiin kavereiden kanssa mökillä viikonloppu - olivat vuokranneet PAM:n paikallisen osaston "Kurttu" nimisen mökin ja ihan kahdellakympillä sai siellä riekkua ja tuulettaa ajatuksiaan. Aika uskaliasta lähteä koko viikonlopuksi ventovieraiden ihmisten kanssa, sanovat jotkut. PAH, sanon minä. Miten sitä nyt ei muka tulisi aikuisten ihmisten kanssa toimeen....

Tunsin mökkiporukasta tasan Helin, joka on yksi sydämellisimmistä eukoista joita maa päällään kantaa. Ajattelin, että jos Heli ne tuntee niin ei voi kovasti mennä metsään. No, kaikki kuusi naismerkkistä henkilöä olivatkin eriasteisen loistavia... Sarpalle erityismaininta - olet mainio tapaus ja onni oli sinut tavata! Naurettiin, piereskeltiin ja parannettiin maailmaa. Olipa rentouttava viikonloppu!

Miesmerkkinen otus taasen joka sinne oli raahattu (ei saaliiksi, oli jo yhden osallistujan puoliso) oli melkoinen loppasuu. Sitä itse kun sai juuri ja juuri aamulla kahvikupin eteen niin tämä oli jo juonut itsensä käsittämättömään känniin.... yksin.... autossa!!!!

No, sen nyt tiesi ettei siitä mitään tule. En katsele sellaista örvellystä täällä kaupungissakaan niin ei tule mitään tuolla korvessa. Aloin kiertää torppaa niin että kontaktin määrä minimoitiin. Aina välissä vähintään pirtin pöytä jonka yli ei ylety. Että voi olla vastenmielistä. Ruoka valuu pitkin suupieliä ja ajatus kulkee lähes yhtä juoksevasti kuin jäätynyt viili. Onneksi se nukkui suurimman osan ajasta kun me olimme hereillä. Ja toisinpäin.

Kaikenkaikkiaan jees, juomat ja ruuat riittivät (lue = niillä olisi elänyt jalkapallojoukkue kuukauden) ja Alias on edelleen kaikkien pelien aatelia. Kesällä sitten uudemman kerran : )

Ei kommentteja: