8.11.09

Kolmen päivän viikonloppu kahdessa päivässä

Johan onnasi se ajomatka! Ei ole todellista että suunnitelmani toimi! Menin perjantaina salin megarääkin jälkeen oikein kunnon saunaan ja söin eläimellisen määrän eläintä. Tämä johti suunniteltuun tulokseen, eli krooh-pyyh enne puolta kahdeksaa. Ja katso - ihme tapahtui. Heräsin viisi minuuttia ennen kuin kello soi, eli 1:25 ja lähdin ajelemaan sinne Helsinki-Vantaalle ihan virkeänä.

Vaikka keli oli suoraan kuin ilmestyskirjasta koko matkan mennen tullen, niin väsymystä ei juuri ollut. Se minua eniten etukäteen pelotti kun on kerran meinannut nukahtaa. Nyt lauloin kovasti CD:den mukana (Sugababes + Guns n' Roses... kumma kombo) ja kun ennen Hämeenlinnaa haukottelin kolme kertaa peräjälkeen, pysähdyin Tiiriön ABC:lle kupposelle kaffetta!

Sitten puoli seitsemän maissa aamulla kotiin ja katselin siinä edellisen illan Frendit ajastukselta, ja sitten taas yöpuulle. Heräsin sitten yhden jälkeen ja olin taas ihan kartalla (paitsi, että nyt tässä oli ollut jo kahdet yöunet - keep up with me, people!) ja Sinin kanssa suuntasimme iltapäivän päätteeksi Tampereen kylpylään. Siinä jutun vaihdon yhteydessä jumpattiin raivokkaasti vuoroin, ja sitten taas liotettiin pore- tai mineraalialtaassa.

Sitten syömään American Dineriin, jossa törmäsin nyt sellaiseen annokseen (Big One, 670 g), että saatan olla tilaamatta sitä uudelleen. Sain kyllä sen taisteltua loppuun ja raikas salaatti alkoi huikeasti. Oli vatsat niin täynnä sen jälkeen, että oli aika vääntäytyä maate.

Mutta siis tässä kohtaa minusta oli jo sunnuntai - vaikka tiesin, että vasta seuraavana päivänä olisi tätä isänpäivää. Sana "eilen" ei minusta tarkoittanut suinkaan perjantaita jne... omituinen olo. Tuntuu viikonloppu hirmu paljon pidemmältä, niin mietin että pitäisikö tämä tehdä joskus toistekin ja hyödyntää uusi löydetty aika... katsotaan.

Ei kommentteja: