12.1.10

Uusi vuosikymmen - uudet kujeryppäät?

Jaahas... jo joutui joulu, syömmeen ja rintoihinkin... ja ehti jo mennäkin ja huomenna on jo nuutinpäivä! Huhheijaa! Aika katsahtaa holiday-sesonkiin "sillä silmällä".

Joulu meni aika entiseen malliin. Uusperhe ramppaa osoitteesta toiseen syöden toistensa kinkkuja ja rosolleja. Loppujen lopuksi kaikilla on saman verran ylijäänyttä kinkkua ja liian vähän graavilohta. Yhtälö täydellinen. Minulle ei jäänyt tosin mitään, kun olin aina toisten pöydissä, enkä siis investoinut lainkaan jouluruokiin.

Oli Mikan äidin kuoleman jälkeen ensimmäinen joulu ja hautausmaakeikka. Se meinasi olla raskasta, mutta suoritimme sen alta pois niin ettei ehtinyt mies ihmetellä. Hyvin se sitten meni (vaikka liikutus tulikin sitten kynttilänvalossa myöhemmin illan pimettyä) ja joulurauha oli kaikille laskeutunut.

Lahjaksi sain sopivan aikuisten sekoituksen:
* 1/3 liikelahjoja (joista luojan kiitos iso osa suklaata)
* 1/3 pyydettyjä tai ainakin odotettuja sukulaislahjoja
* 1/3 yllätyksellisiä ja sydäntälämmittäviä pieniä "judansseja"

Jouluna sai syödä suklaata, vaikka elämä onkin suklaattomampi tätänykyä. Aisoissa senkin mättämisen piti lahjaksi saatu digitaalivaaka (ihan pyydetty, älkää luulko jotain niin moukaksi että vihjeenä osti) joka on ehkä päivänä jonain otettava joulupaketista ja vihittävä käyttöön... paitsi etten vielä ole viitsinyt : )

Uutta vuotta sitten vastaanotettiin Veeralla Raclette-tunnelmissa. Tinaa valettiin ja sitten lähdettiin porukalla Maltaiseen Riekkoon johon sitten illan seurue hajosi tai jotain... no Veeran kanssa ajateltiin että "let's ei mennä nukkumaan ollenkaan tänä vuonna" ja valvottiin aamuun saakka. Sitten halki tuulen ja tuiskun hotelliaamiaista kohden (Holiday Inn Pasila) vain huomataksemme, että hotelli on KIINNI! *kääk*

Ratikalla keskustaan ja Sports Academyyn odottamaan S-etupunkun voimalla keittiön aukeamista. *burp* Suurinpiirtein jouduimme toisiamme syötyämme poskille mätkimään, ettei nukahda ihmisen lapsi istaaltaan... tai saattoi ehtiä torkahtamaan toisen lupsuvan silmän valvonnan herpaantuessa samalla hetkellä.

Mutta oli oikein vanhan ajan 'ye olde' aamunousu... ja sitten junalla kotiin. Tässä kohtaa olen "laittanut kirjani johonkin" (lue = kaatanut tod.näk. kassini pitkin mantuja junassa herätessäni/nukkuessani) ja nyt harmittaa kun siitä oli noin 25 sivua jäljellä ja päästiin juuri siihen jännään pisteeseen, kun sankaritar on lukittu siivouskomeroon ja....

(no nyt tiedätte miltä tuntuu! Ni!)

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus osallisuudestanne uuden vuoden juhlistamiseen (älkäämme unohtako, että saimme sentään suukot vuoden vaihtuessa!).

Lisätkäämme siihen yhteiseen to do or not to do -listaamme heti sen hotelliaamiaisen jälkeen se, että joskus myös kokeilisimme maltillista juhlintaa sekä virkistäviä yöunia.

Piri kirjoitti...

luulen, että ne ovat linkitettyjä... maltillisuus + yöunet = hotelliaamiainen!