3.3.10

Muuttolaatikkoleikki

Tänään tapahtui muutto toiseen toimistoon, toiselle puolelle tietä. Sitä on kovin kiintynyt sittenkin seiniin - eli, onko sitä sittenkin enemmän koira kuin kissa? Istu ja pala, mene ja tiedä. Kovin haikeaa oli lähteä ja hengasin ihmisten ovilla häiritsemässä niiden töiden tekemistä ihan turhaan. Olisivat käskeneet mennä pois.

Itse muutto sujui ihan mukavasti kun sedät toivat kamat pakettiautolla ja itse sai vain kävellä paikalle. Edellisillä kolmella kerralla rakennuksen sisällä muutettaessa sai ihan itse keskenään reuhtoa menemään ja tempoa ja nykiä kalusteita. Palvelu on siis parantunut! Jopa tietoverkkopuolella kaikki tuntui pelittävän ihan minuuteissa. Koputtakaa kaikki äkkiä puuta.

Mutta nyt on pari päivää vapaata hiihtolomaseikkailua (mm. Huimala) ja sitten maanantaina ihan eri paikkaan töihin. Kummaa ja omituista. Eri kahviporukka, eri ruokala ja eri työkaverit. Toki siis vanha jengi on viikon päästä siitä myös tulossa sinne, mutta se ensimmäinen viikko on varmasti kuin olisi uudessa duunissa.

Tunnelmoin siitä sitten. Tavalla tai toisella. : )

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Tuohan kuulostaa kovinkin mukavalta. Varsinkin, kun ottaa huomioon ne muut muutokset, joista on ollut puhe :) Uudessa työssä on aina paljon mukavampaa ja virikkeellisempää kuin vanhassa. Näin ainakin pari kuukautta hyvinkin..
Kovasti onnea uuteen toimistoon ja toimistoyhteisöön!