8.8.06

Kesä meni, kohta on joulu

Toista päivää töissä ja vielä on homma ihan vierasta (kertokaa joku mitä täällä kuuluu tehdä?!) ja vielä niin että kuulemma nyt justiinsa meillä vaihtuu täällä organisointi, paitsi että kukaan ei oikein tunnu tietävän miten. *huoh* Onneksi pomo on edes muutaman päivän tässä alussa pois, niin ehtii ajatella asiaa - tai jotain.

Koulu alkaa vajaan kolmen viikon päästä ja siksi ehkä ei tuntunut ihan niin kurjalta raahautua tänne töihin. Kovasti jo syyhyttäisi päästä opinsyrjään kiinni... tänään tuli maililla aikataulut ekan jakson osalta ja periaatteellinen runko lopullekin ajalle, että missä vaiheessa mitäkin. Oi - taas alkoi jännittää.

Uuden autonkin hankin *sambaa* (autokuume kun ei lähde kuin joko ostamalla auto tai kuolemalla) ja olen siihen harmaaseen hopanuoleen ihan ihastunut.... katsokaa vaikka
http://www.citroen.fi/?Path=1;1486;1487;4858
Sille pitäisi nyt keksiä nimi... vanhan Suzuki Altonhan nimi Orson tuli rekkarista ORS-832. Se ei taas tässä kohtaa oikein anna mitään, kun se on AVZ-735. Ehdotettu on Electra (kaikki kun toimii sähköllä) ja Baby (kun on kuulemma nätti kun sika pienenä) mutta en oikein lämpene. Mallistakin (C2) voisi vääntää jotain.... *raapii päätä* Kommentteja kaivataan, toverit. Älkää jättäkö pulaan!!

Auton hankinnasta johtuen olen peeaa... forever. No en sentään. Jos voitan lotossa, voin ehkä lyhentää lainaani puoleen *niisk* mutta ei voinut mitään. Jos ajattelin kaksi vuotta kulkea 300 km:n koulumatkoja ja vanhassa autossa ei ollut kuin 4 vaihdetta ja se olisi kumminkin hajonnut totaalisesti ennen seuraavaa katsastusta, niin eipä tuo jätä kauheasti vaihtoehtoja. ELÄMÄ ON!

Kattellaan - palataan - ja tööttään jos ohitan! *hih*

Ei kommentteja: