21.9.06

Suoriutumisia

Juuri kun edellisessä viestissäni tuskailin sen hopsin kanssa, niin enkös sitten sen teinipurkautumisen jälkeen (joka muuten helpotti kummasti - vaikkei teini olekaan *hih*) saanut itseäni niskasta kiinni ja kirjoitin melkein yhdeltä istumalta tiistaina sen hops-kirjoitelman ja aikataulutin koko tutkinnon!! Alunperin ne ns. asiantuntijat siellä koululla olivat sitä mieltä, että "aikuiskoulutusvauhdilla" opintoni kestäisivät about kolme vuotta, mutta I PITY THE FOOL, joka luulee minua niin under-achieveriksi! Itselleni asettelin niitä opintoja niin, että olen valmis toukokuussa 2008 eli siis selviäisin kahdella vuodella. Sen enempää se EI SAA venyä!! Eikä riitä kärsivällisyys...

... sitä paitsi minuun on iskostunut ajatus ylemmän tutkinnon suorittamisesta. Ne ovelat peijoonit sen tekivät, kun uutta alkavaa ylempää amk-tutkintoa juurikin tässä yhteisöpedagogiikassa tohkeilivat ja mainostivat. Joka tapauksessa sen hakuaika olisi sitten 2009 tammikuussa ja siihen jäisi hengähdystaukoa juuri soipvasti, muttei liikaa. Tai no - mistäs minä tiedän kuinka fed up olen tähän koko tenttiin pänttäämiseen ja esseiden kirjoittamiseen opinnäytetyön jälkeen. Aavistella saattaa, että valmistujaisten jälkeen vedän kännin... kunnolla.

Nyt justiinsa juominen ei kiinnosta ja itse asiassa on tullut siihen pisteeseen, etten oikein jaksa ystäviä, tuttuja, sukulaisia tai edes ventovieraita katsella humalassa (refer: BB ja Hena). Pinna kiristyy aina niin että se soi... se SOI! Siispä jos käyn jossakin kupposella, se on 1-2 ja mielellään luen iltapäivälehden tai kaksi ja sitten taas kotiin lukemaan tenttiin. Ehkä ihan terveellinen piirre ihmisessä, mutta tuntuu oudolta.

Opiskelusta pitäisi pitää päiväkirjaa... käyköhän blogi siihen pohdiskeluun?? Hyväksytäänkö blogi yhteiskunnassa - siinäpä pulma. Tämä tuntuu nimittäin tulevan aika luonnollisesti sormenpäistäni, joten taidan ainakin kysyä asiaa hopsariltani! Kai sen nyt saa ylipuhuttua (kuuluisat viimeiset sanat).

Ei kommentteja: