13.9.06

Whitlow.... aikuisten oikeesti!!

Nyt se selvisi... sormessa herpes 1-tyyppi näytti positiivista, eli siis sormessani on siis herpes. *pyörittää silmiä* Un-fucking-believable! Tämä on taas sarjassamme "Maailman mysteerejä":

Osa1. Sen nimi on nyt sitten Herpes Whitlow - se on ensimmäisenä tavattu hammashoitajilla, kun ilman hanskoja änkesivät kätensä herpespotilaan suuhun ja sieltähän se tarttui. Muistaakseni kuitenkaan (valalle en mene) kukaan suupielirupinen ei ole minun sormeani imeskellyt. Itse asiassa ruvettomatkin ovat luvattoman heikoissa *hih*. Tosin, pirullakos niitä kaikkia sormien imemisiä muistaa, kun se sormi taisi ekan kerran olla tuollainen mulla viitisen vuotta sitten...

Osa 2. Tohtoria ei tarvinnut metsästää minään puhelinaikana, vaan ne soittavat nykyään potilaalle päin... ja vielä huonosta palvelusta moititaan kunnallista terveydenhuoltoa!?!? PAH, sanon minä! Vielä puhelun lopuksi kysyi, saisiko minulle olla jotain muuta. Siis mitä muuta??? Porche, nolla palkan perään ja rikas&komea mies??? Juu kiitos!

Osat 3 - 5. Tohtori soitti vielä toisen kerran IHAN VAAN SIKSI että halusi kysyä, että otanko minä tätä halvempaa lääkettä, joka on vähän hankala, vai tätä toista, joka on vähän kalliimpi, mutta helpompi käyttää.... soitti toisen kerran!!!! Se.... soitti... toisen.... kerran!!!!

Koitan päästä tästä yli - ennenkun tulevat kotiovelle papa-näytettä ottamaan *heh*. Nyt sitten vaan odottelemaan, että sormi kihelmöisi uudelleen kun saan sitten otettua virkaintoisesti lääkettä. (I have to get a hobby!!)

PS. Rakas lukija kommentoi omassa blogissaan politiikan vatvomista blogeissa. Perinteisesti olen koittanut sitä välttää kun en ole oikeastaan mihinkään ehdolla, eli en koe siihen tarvetta.... PAITSI NYT! Suomen historian ensimmäiset pormestarivaalit täällä Tampereella menivät niiiiiiin penkin alle, että tikuttaa aika rankasti! Syyllisten etsintä on käynnissä. Ammutaan ensin ja kysellään sitten. No, meillä on valtuustoryhmän kanssa yhteinen kokous (istun siis itse kunnallistoimikunnassa) kuulemma pian, ja vasta sen jälkeen saa antaa mitään julki. Palaan sitten asiaan, kun virallinen kanta on julkaistu (= puoluelojaali, rauhoitettu laji) eli en vatvo sitä sen enempää. Vielä! V*&tu!

Ei kommentteja: