29.10.08

Kuusi syytä miksi kusi... ja pari hihkumisen aihetta!

1. Meidän väki - ne "syvät rivit" - ei ole netissä... vihreiden ja kokkareiden on enempi. Turha mainostaa webbisivuja jos ne ovat hirveitä. Kirjoittakaa vaikka blogia, tämä on (kuten todistan itse) naurettavan helppoa. Kouluttakaa ne joiden pitää osata. Unohtakaa ne, jotka eivät siihen pysty.

2. Me ei itsekään tiedetä ketä on työväki, ja miten sen etuja voisi ajaa... ja mitä ne ovat? Meidän pitäisi keskittyä yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja sosiaalisen tasa-arvon edistämiseen. Siinä riittää sarkaa kyllä - trust me! Tarvitseeko odottaa, että meilläkin karkotetaan ulkomaalaistaustaisia ja rangaistaan työttömiä, vai voitaisiinko jo tajuta mitä on oikeistopolitiikka?

3. Meidän puheenjohtaja käytti hyvää katsoja-aikaa oman uskontonsa ruotimiseen... miksi? "Human interest" on hyvä, uskonto ei vaan sovi aiheeksi! Olisi todennut sen olevan henkilökohtainen asia, myös hänen kohdallaan. Olisi puhunut siitä, miten kirkko joutuu tekemään sosiaalitoimen töitä, kun ei rahat riitä. Olisi puhunut asiaa!! I have a dream... yeah, right!

4. Meidän paikallisen kampanja-auton ympärille ei uskallettu / hoksattu rakentaa valtaisaa häppenigkiä joka kerta kun se pysähtyi. Hengailulla ja piparilla (sillä perinteisellä piparilla) ei saa enää porukkaa tulemaan. Missä on meidän puolueen kitaristit ja hanuristit... tai vaikka beatboxarit ja miimikot, sama se mulle!

5. Tässä kaupungissa jyllää pormestari (lue = sen hovi) ja asioita vieritetään ylhäältä alaspäin. Valitettavasti monet hankalat asiat kulkevat meidän apulaispormestarin kautta, jolloin hän vapaaehtoisesti kantaa vaaleissa siitä vastuuta eikä tajua syyttää myös ylöspäin. Rankasti. Tippuuhan sillä - pitäisi se tyhmemmänkin tajuta.

6. Aamulehti on hieno kapistus. Saamme maksaa isolla rahalla sinne ilmoituksia, mutta toimitus mainostaa kokoomusta ja muuta ryhmää ihan ilmaiseksi etusivulta takasivulle.
I H A N J O K A P Ä I V Ä !



Onneksi kaupunkilaiset äänestivät niin rumasti istuvaa kokkaria (2428 ääntä) vastaan ja
päättivät Hannan (4401 ääntä) olevan parasta pormestarimateriaalia! Toivotaan, että myös porvarit kunnioittavat kansan tahtoa (as if...)

Ei kommentteja: