21.9.09

Bono Estente!

Että takaisin on tultu Madridista (jossa ei ollut lainkaan scortzio (sp?)), ja matkatavaratkin nyt vihdoin kaksi päivää myöhemmin saapuivat. Oli ensimmäinen kerta (muistaakseni) kun lensin KLM:llä, mutta sössimisestä riippumatta ei jää viimeiseksi. Olipa asiantuntevaa, luontevaa ja mukavaa palvelua. Se ei sinällään poista sitä, että persaus puutuu ja kyynärpäitä tuntuu yhdellä rivillä olevan ainakin 40.... mutta se tekee siitä jonkin verran siedettävämpää. (ai niin... punaviini tekee sen myös, riippumatta lentoyhtiöstä!)

Konferenssi itse oli loistava - lähdetään nyt vaikka avajaisista. Modernia flamencoa ja capoeiraa ja muutama mukavan lyhyt puheenvuoro järjestävän kerhon toimesta. Mutta SITTEN alkoi key note speach, jonka piti Robert Swan ja puheen vaikutus oli sekä informatiivinen että inspiroiva. Jos vaan kiinnostaa, niin uppoutukaa aiheeseen puhujan nimen linkistä.

Kollegoiden tapaaminen oli juuri niin hedelmällistä kuin olin toivonut ja sessioidenkin puolesta palasin uusin ajatuksin varustettuna. Kun nyt vaan pystyisi niitä hyödyntämään, ennenkuin confence high laantuu ja negatiiviset voimat lannistavat mahdollisen muutoksen.

Ruokavaliokin tepsii, pitää varmaan jossain lyöttäytyä jonkun vaa'an liepeille, jotta saa jotain lukuja. Vaikka eipä se luvuista ole kiinni, vaan olosta ja terveydestä. Espanjassa ei ollut kovin vaikeaa tämänkään kanssa, kun tykkäävät sitä toroa ja possua laittaa hyvin ja punaviinitkin on ihmisten hinnoissa ja jumalten mauissa.

Ai niin. PS. Jälleen on yksi hakemus sisässä ja katsotaan löytyykö järjestöstä järkeä... hoppas så!

4 kommenttia:

Veera kirjoitti...

KLM on ihan paras! Se on juurikin se lentoyhtiö, joka salli minun matkata Englannin-vuoteni jälkeen kotomaahan 60 kilon matkatavaroiden kanssa ilman erillistä ylipainokuorma-naurettava-lasti-yhdelle-ihmiselle -maksua. Liian harvoin lentää KLM:llä ihminen (ei sillä, että tässä nyt niin valtavasti lenneltäisiin muutenkaan). Ja järjestöille toivomme järkeä me. Se olisi oivallista, kuten järki ylipäätäänkin on.

Piri kirjoitti...

Niin... oma laukkuni painoi 25 kg, ja kollegoiden 41,5 kg ja 44 kg, respectively - eikä kukaan maksanut mitään! Naurettavaa on tuommonen rajoittaminen, muutoinkin moni meistä kantaa ylimääräisen "hand luggagen" ihan kropassansa sinne. : )

Muuttaisivat logonsa siksi että "KLM - se täysipäinen lentoyhtiö"

Piri kirjoitti...

PS. hankkiuduin sen vaa-an päälle - kolme viikkoa ja neljä päivää on muuttunut.... -6,4 kg:ksi!!

*sambaa* *tico-ticoaa*

Veera kirjoitti...

Tuollainen lentoyhtiölogo olisi kyllä melko mainio. Ei voisi sitä sitten vastustaa ihminen. Heti pitäisi sellaisella lentää kaikkialle ja aina.
Ja että ihmisen kutistuminen on hieno asia! Sitä on liikkeellä, jee!