29.10.09

Odotusta, vaikkei Pariisissa...

Viikonloppuna starttaa alus Turusta kohti lähintä kuningaskuntaa ja tätä on odotettu! Helin kanssa valkkaamalla valkattiin laiva, jossa on hemmottelukylpylä - sitä on varmaan tulossa aikuiseksi : ) Silja Europa siis ja iloista mieltä ja hylkeitä ja mitä näitä nyt on.

Onneksi olin kaukaa viisas ja otin ma-ti vuosilomaa, että saapi tissutella tullessakin eikä työt vielä ehdi ahdistamaan. Naatitaan oikein kunnolla ja mietitään kosintojen perimmäisiä tarkoituksia, motivaatiota avioliittoon tai sen välttämiseen ja varmaankin myös ihan yleisesti miehissä olevaa tunnepuolen valuvikaa.

Työpuolella olen huolestuttavasti jotenkin asioiden tasalla ja nyt tuntuu että kohta sieltä lävähtää jotakin maailmaakaatavaa syliin. On sellainen impending doom -olo, mutta si voi vaan olla sitä ettei tällaiseen tilaan pääse kuin katarsiskaliiberin ahdistuksen kautta. Jos huomisesta raportointideadlinesta selviää nyt näköpiirissä olevalla tavalla, niin risteily on ansaittu!

Tänään oli myös mukavanoloinen tunnustelutilaisuus ammattiyhdistys-rintamalla. Uusi kiiltävä "Hermannin nuorisoseura" pärjää ihan hyvin ja oikein jaksaa innostaa koittava uusi aika. Tiesittekö muuten että se Hermannin nuorisoseura on oikeasti ollut Helsingissä olemassa? Minä en... ajattelin sen taas olevan joku 50-luvun kuunnelmajuttu, jota en voi tajuta kun olen tällainen pentu ; )

Ja lupasin palata siihen juoksuasiaan... en sittemmin ole palannut kävelyyn ja se tuntuu ah, niin hyvältä!

1 kommentti:

Veera kirjoitti...

Juokseminen on parasta! Niin myös viikonloput! Rairai!