3.5.07

Pelottavia asioita

Ensiksikin en oikein mitenkään saa otetta enkä perspektiiviä tähän Viron ja Venäjän patsaskahakkaan. Nythän se on jo Naton ja Venäjän välinen diplomaattikriisi, että kohta sitä patsasta ei varmaan muista kukaan.... mutta että miten venäläisillä on otsaa lähteä entiseen alusmaahan vanhan mallin mukaan politbyroon delegaationa ja täysin takki auki neuvomaan toisille miten niiden maassa tulee elää??

Ja miksi käydään Viron suurlähettilään kimppuun lehdistötilaisuudessa? Muistaakseni hän ei ollut patsaan siirron kanssa lähes missään tekemisissä - siis sen lisäksi että on virolainen. Ruotsin sekaantumista tähän asiaan en edes ymmärrä. Huomaan vaan itsessäni nousevan pienen huolen siitä, että historiassa kun on Venäjän ja Ruotsin välit kiristyneet, niin meille ei yleensä hyvin käy siinä välissä.... ja kun pitäis Euroviisujakin hoitaa kunnialla ja Venäjän matkakin on tilattu. Voih, ahistus!

Sitten toinen asia on tämä Jarmo Björkqvistin tunnustus ja 50 sivuinen kirje omaisille. Miten päästään vino pitää ihmisen olla, että ensinnäkään tekee tuollaista ja sitten vielä sitä koittaa selittää viidelläkymmenellä sivulla! Voiko ihan tavallinen ihminen noin kajahtaa ihan tuosta vaan. Toivottavasti ei, olisin varmasti otollista maaperää päähänpistoille. (Älkööt kukaan ottako tätä minään vihjeenä, en aio heittäytyä murhanhimoiseksi)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Joo onhan tuo kärhämä yltynyt jo joihinkin mittoihin...mutta kyseessähän on sisäpoliittinen kädenvääntö...seuraavaa pressaahan tässä jo valkataan sinne.

Luin ihan sattumalta sinun blogiasi, kun etsin linkkiä sinne tunnustussivuille...halusin käydä tarkistamassa nämä lopun parisuhdevinkit alan ammattilaiselta..liekköhän se tyyliin "jos mikään muu ei auta, on seurauksena hauta...". No, en ole vielä löytänyt sitä linkkiä, ja taitaapa jäädä löytämättäkin.

Mutta siis tästä sinun blogista - kirjoitat hauskan ytimekkäästi, juttujasi on mukava lueskella (vaikka kylläkin pitäisi töitä tehdä :)). Ja älä huoli, epäilen vahvasti että tässä sormitulehduksessa ei ole kyseessä se sormuksen puute...kuulostat älykkäältä ja menevältä naiselta, sellaisethan on parhaita, vai mitä? :)

Ja mitäs tykkäsit muuten Prahasta? Itse asuskelen näillä seuduilla...

Hyvää jatkoa sinulle!!!

Veera kirjoitti...

Voimme varmasti tarvittaessa käydä katsomassa jotain samantyyppistä patsasta Petroskoissa. Josko se sitten avaisi yhtään, mistä tässä on kyse. Tai sitten ei...