21.6.07

Syrjäinen rannikkoseutu ja työharjoittelu

Nyt alkaa olla ensimmäinen työviikko takana Demarinuorissa ja kohta koittaa juhannus. Onpas ollut hauskaa olla Helsingissä kun on ollut kavereita, jotka hylkäsivät Tampereen joko tovi sitten tai monta tovia sitten! Niiden kanssa on voinut mennä kaljalle Juttutupaan tai leffaan tai jotain eikä ole itsellä koko ajan hirveä kiire junalle. Tai siis jossain kohtaa on tietysti kiire junalle, koska asun HUMAKin kämpässä Kannelmäessä ja paikallisjunalla M sinnekin mennään. Mutta siis ei ole lippua mihinkään tiettyyn junaan ja voi olla vähän enemmän spontaani.

Nyt sitten kämppis lähtee juhannuksen viettoon johonkin härö-festareille ja saan lorvia kotona ihan miten päin vaan. Ihanaa... kimppa-asumisessa kun on aina neuvoteltava esim. siitä kuka menee milloinkin suihkuun tai kuka katsoo mitäkin telkkarista. Ja epäilen viikon kokemuksella, että emme osu useinkaan samaan tämän Leenan kanssa, joka siis on se kämppis. Muuten on mennyt kyllä ihan kivasti, eli mitään valittamista ei sinällään ole.

Töissä on aika mukavaa. Koska kyseessä on järjestö, on meininki aika rentoa (saa olla paljain jaloin) mutta kuitenkin töitä tehdään ihan tosissaan ja siinä on joku tavoite. Sekä ohjaajani pääsihteeri Miia että järjestöpäällikkö Veera ovat antaneet ihan järkeviä työtehtäviä.... ei lainkaan siis tyypillisiä harjoittelijan hommia (keitä kahvia, hae posti ja aakkosta noi) vaikka olen kyllä sanonut useasti, että nekin kuuluvat työhön ja niitäkin saa nakittaa. Ehkä ne sitten kun on kunnolla hätä tai jos muuten tekisin kaiken annetun jo valmiiksi...

Vielä kun jaksaisi tehdä sen teematehtävän loppuun... jussina riipasen ittestäni ja naputan sen kasaan. I promise.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Onpa eri hauskaa, että olet a) meillä töissä ja b) muuten vaan täällä Helsingissä. Paitsi että jos asuisit täällä ihan oikeasti, ei tarvitsisi ihan joka ilta riekkua :)

Piri kirjoitti...

Asuisin kyllä - antakkee töitä!