7.6.07

Digipofo

Koululla taas - viimeistä kertaa tänä lukuvuonna. *huokaus* Aiheena tosin on digipofo (eli siis digitaalinen portfolio) joka aiheuttaa hyvin lääkityssä kropassani hihityksiä.

Lääkitys johtuu siis siitä, että selästäni napsahti viime lauantaina välilevy ja jotta ruotoni pysyy edes suunnilleen pystyasennossa, olen tulehduskipulääkkeillä ja Sirdaludilla kyllästetty. Hihityttäisi siis analogisempikin ohjelma, mutta vielä digitaalista soopaa, niin voi pojat.

Hampaiden pesu on vaarallista hommaa. Sopivasti kun kroppansa taivuttaa kohti lavuaaria ja yskäisee, niin johan pulpahti selästä levy. Olisi edes mennyt jossain eksoottisemmassa, seinäkiipeilyssä tai jossain. Mutta kun ei.

No, katsotaan miten selkä kestää istumisen luokkahuoneessa. Ainakin automatka sujui ihan kiitettävästi, mutta se taas saattaa johtua siitä, ettei ehkä missään autossa ole noin hyvät ja selkää tukevat istuimet. Autossa voisi istua vaikka koko päivän eikä särje jalkoja. Paitsi siellä tulee kuuma. Ei siis ehkä sittenkään.

1 kommentti:

Veera kirjoitti...

Au! Epäilemättä on kipiä selkäsi! Toivottavasti saat sen jonkinlaiseen kuntoon ennen kuin saavut riemastuttamaan meitä tänne rannikkoseudulle. Mutta onhan hampaiden harjaus toki ihan katu-uskottava selkävamman aiheuttaja...