28.6.07

Toinen työviikko

No nyt on sitten huomenna toisen viikon viimeinen päivä, ja olen ollut kyllä tyytyväinen taas. Nyt on oikein kättenjälki näkyvissä, kun juuri lähetin satoja ja taas satoja kärpäslätkiä ja ilmapalloja maailmalle ja tänään olen seurannut sitä löytävätkö paketit vastaanottajansa... ihan kaikki eivät vielä.... kesämarkkinointimateriaalia on nyt sitten festareilla kautta maan, joten olkaa varuillanne! Teitä saatetaan kärpäslätkiä sosialidemokraattisesti hetkenä minä hyvänsä!

Järjestön nettisivua ja uusien jäsenten kirje-info-hässäköitä on katsottu läpitte ja mietitty mitä milläkin halutaan sanoa ja mitä on epähuomiossa sanottu vaikka toista on varmasti tarkoitettu. Viestinnän teemaan paikka on kyllä ollut ihanteellinen, koska järjestön viestintää on tullut tarkasteltua tilanteessa jossa tiedotussihteeriä ei enää ole ja tiedottaja aloittaa vasta syksyllä.

Nyt olen jo lopettanut tämän päivän työt (kuittauduin jo pihalle) ja yritän saada tuon Veerankin ulos täältä kun sillä lähtee kone huomenna aamulla anivarhain Lontooseen ja sen pitäisi aloittaa loma. Tuossa edessä se vaan nyt nököttää, kun se koittaa saada jotain viimeistä excel-tiedostoa valmiiksi. Ajattelimme mennä Juttariin ehkä kaljalle / siiderille / jollekin, juhlistamaan sitä loman alkua.

Miten muuten ennen lomille jäänti oli jotenkin helpompaa. Silloin alettiin kesäkuun puolessa välissä "ajaa alas" toimiston hommia ja sitten jäi aikaa vaikka arkistoida tai laittaa kaappeja ja muita kuntoon. Nyt painetaan viime minuuttiin hommia kieli vyön alla ja kaikki on aivan naatteja kun ne vihdoin pääsee lomalle. Ei ole kivaa se.

Ei kommentteja: