20.10.08

Kuollutta eläintä ja muita sattumia

Olin viikonlopun Veeran ja Katrin ja Laurin vieraanvaraisuuksilla... ja voi kun oli hieno viikonloppu!! Olisin laittanut tuohon Veerankin nimeen linkin, mutta kun se roisto ryökäle ei päivitä blogiaan (what's the point of having one???)...

Ensin menin Veeralle Alppilaan ja siellä oli Baarissa (se on sen baarin nimi.... ) pyytämättä ja yllättäin Alppila-seuran 40 v. juhlat. Olipa surrealistinen tunnelma, kun paukkasimme sinne sisälle ja siellä MA Numminen ja Pedro Hietanen olivat ja edelleen kookospähkinä on ehjä vain!!!


Tuli huikean nostalginen olo kaikille kun sitten yhteislaulettiin (ei se ole verbi, tiedetään) Krokotiili Genan syntymäpäivälaulua "Minä soitan harmonikkaa..." - älkää väittäkö että ette tiedä, kun tiedätte kumminkin!! Voi kun tuli liikutus pieneen ihmiseen.

Tämän jälkeen siirryimme (myöhässä tietysti, thanks Veera!) Espoon Soukkaan Katrille ja Laurille syksyn viimeisille parvekegrillauksille. Kuollutta lammaseläintä oli ostettu ja hieman mukaan sille kuollutta porsaseläimen perää ja hunajamelonia. Vielä kaakunkin oli leiponut Katri. Hostess with the mostest!!

Sitten syötiin huikean hyvää lammasta ja kaikkea. Sitten juotiin punaviintä ja katseltiin valokuvia, joista epäilyttävän monissa Lauri roikottaa vaimoaan jossakin rotkon reunalla tai kiidättää sitä alas päätähuimaavia mäkiä kohti varmaa kuolemaa. No, ei voi sanoa muuta kuin että SE rakkaus on testattu, over and over!!

Siitä päästiin luonnollisesti kasarimusiikkivideioihin, joiden ehdotonta kermaa Laurilla oli (Michael Jackson, Madonna, Def Leppard, G n' R, Europe jne. jne.). Voihan nenä että meni ilta aivan liian nopeasti ja uudestaan pitää moisia harrastaa!!!

Aamuyöstä pääsee vielä Espoosta normibussimaksulla ( ! ) takaisin Kamppiin josta taksilla hyvin hikkaisen ja sivuaskelisen emäntäni kanssa takaisin Alppilaan. Hieman omintakeisten nukkumiskuvioiden hahmottelun jälkeen tuhisimme kumpikin aamuun asti. Sitten olikin kunnon pekoni-muna aamiainen portviinin kera... eli taas kuollutta eläintä! Ei voi olla niin hienoa aamiaista. Iso halipusikiitos Veeralle!!

Ei kommentteja: