24.10.08

Vaalikuume

Jaa, no... sanoako sitä kuumeeksi - lähinnä sellainen inhottava ihottuma. Kivasti kuitenkin kutkuttaa eri lailla nyt kun en ole ehdokkaana. Olen toki tukenut ehdokkaitamme, puhunut suu vaahdossa turuilla ja toreilla ja työmaallakin pitänyt omalta osaltani yllä kansalaiskeskustelua. Niin sitä tietysti pitääkin.

Facebook on pysynyt itse asiassa tolkun rajoissa näiden vaalien aikana - olisin olettanut kovastikin enemmän pommitusta randomisti kohti kaikkia kavereita. Olen kuitenkin saanut hyvin asiallista viestiä oman vaalipiirini ehdokkailta. Tapahtumakutsut ja omille sivuille laitettu materiaali on mielestäni löytänyt hyvin paikkansa ja netti on toiminut niinkuin se on rakennettu - lukijan ehdoilla.

Saas nähdä kuinka käy - on hyvä merkki, että ennakkoon on käyty enemmän äänestämässä kuin viimeksi. On huono enne, että sunnuntaiksi on luvattu myrskyä. On hyvä merkki, että meidän Jutta on näyttänyt vähemmän "kuulkaas-nyt-tyhmät-vastustaja-pienoiset" alentuvalta paskalta kuin päävastustajansa. On huono asia, että pääväittelyiden vetäjät ovat suomineet SDP:tä niinkin suorasti kuin ovat. Pisimmälle asian vei eilen YLE:n vaaliväittely, jossa epäselvyyden välttämiseksi jaettiin kaikille heti kättelyssä Kokoomuksen "työ"rukkaset..... HERRA MUN VERENI!

Olen äänestänyt jo ja loputkin kansalaisvelvollisuudesta hoituu palvelemalla isänmaata ja kansaa vaalilautakunnassa. Toivottavasti te muut hoidatte homman myös omalta osaltanne kotiin!

Ei kommentteja: